loader
menu

CIUTAT

L'escola d'educació especial SOLC millorarà les seves instal·lacions gràcies a una donació de 12.000 euros

El Circ Ciutat dilluns, 10 d'octubre de 2016

L'Escola SOLC d'educació especial està d'enhorabona. El centre, ubicat al Complex Educatiu de Tarragona, a l'antiga Laboral, podrà millorar i ampliar les seves instal·lacions i oferir, així, un ensenyament de més qualitat als seus alumnes.

Foto: Repsol

Una imatge de la visita dels pilots a l'escola SOLC el passat 30 de setembre. Foto: Repsol

L'escola ha rebut de mans del director del Complex Industrial de Repsol a TGN, Josep Francesc Font, un talonari per valor d'11.781 euros, que és la quantitat recaptada amb motiu de l'exhibició feta pels pilots de l'equip Repsol la setmana passada a la Tàrraco Arena Plaça davant prop de 4.000 persones.

La directora del centre, Raquel Martínez, ha agraït a Repsol la donació i ha explicat que amb els diners recaptats en l'exhibició, es desenvoluparà el projecte "Nous espais, nous aprenentatges", que consisteix en millorar l'acústica del menjador, instal·lar un equip de megafonia per posar música ambiental a les rutines escolars (entrada i sortida, horari de pati, menjador) i crear espais naturals perquè els nens puguin jugar i aprendre.

Els pilots, a més, amb Marc Márquez i Dani Pedrosa al capdavant, van aprofitar la seva estada a la ciutat i també van visitar el centre escolar, que està orientat a la recuperació dels nens amb necessitats educatives especials, per conèixer a través dels docents i alumnes, la tasca d'aquesta escola.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar