loader
menu

CIUTAT

Un nou servei d'atenció jurídica gratuïta ajudarà els tarragonins a combatre els abusos bancaris

El Circ Ciutat dimarts, 11 d'octubre de 2016

Combatre les males pràctiques del sistema bancari i trobar solucions als abusos hipotecaris i financers que pateixen molts ciutadans tarragonins. Aquest és l'objectiu del nou servei d'ajuda i atenció jurídica que es posarà en marxa el proper 17 d'octubre.

Foto. Mare Terra Fundació Mediterrània

L’objectiu principal de la iniciativa, impulsada per Mare Terra Fundació Mediterrània i la Coordinadora d'Entitats del Camp de Tarragona (CET), és ajudar totes les persones que tinguin un problema determinat i no sapiguen com actuar.

Serà una eina d’orientació i gestió dirigida a la població, perquè des de la CET s’ha detectat que existeixen molts casos de persones que no saben a on dirigir-se per resoldre determinats conflictes o que no coneixen els recursos que tenen a la seva disposició.

La Coordinadora vol escoltar totes les queixes i denúncies que tinguin els ciutadans per acte seguit oferir una solució. El tràmit pot consistir en derivar la persona cap a l’administració o organisme competent, donar informació sobre quin tipus de documents es necessiten, etc. En definitiva, la idea és donar un cop de mà de manera altruista i en la mesura de les possibilitats de la CET sobre aquelles qüestions de caire legal que moltes vegades són difícils de comprendre per a la ciutadania.

Des de la Coordinadora es posarà un especial èmfasi en resoldre qüestions relacionades amb abusos hipotecaris i financers, com poden ser els ‘fons voltor’, les clàusules financeres abusives (clàusules sòl, tipus d’interès, etc.), les titulacions o altres males pràctiques del sistema bancari.

El servei estarà disponible tots els dilluns des de les 10 hores fins a les 11.30 hores a les oficines de Mediterrània (carrer Francolí, 56-58, baixos). La persona encarregada de resoldre els dubtes serà Maria Josepa Loos, advocada i secretària de la CET.

Les persones que no puguin assistir de manera presencial a les oficines de Mediterrània poden trucar al telèfon 977 551 300 o escriure un correu electrònic (info@cetarragona.org) explicant el seu cas particular.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar