loader
menu

CIUTAT

La química i la ciència, a l'abast dels infants

El Circ Ciutat dimarts, 11 d'octubre de 2016

Més de 700 alumnes tarragonins, des de 6è de primària a 2n d'ESO, podran sentir-se enginyers químics per un dia. A través d’aquesta iniciativa, impulsada per la Fundación Repsol, es busca fomentar l’interès dels joves per la ciència, i alhora despertar-los la curiositat, la creativitat i la capacitat d’innovació.

Foto: Fundacion Repsol

Es tracta dels Tallers Científics, que s'impartiran des del 10 fins al 28 d’octubre, i que estaran adaptats als nivells educatius dels alumnes.

El taller Amb molta química!, adreçat a alumnes de secundària, els permet conèixer alguns conceptes de química, com ara el PH, i convertir-se en enginyers químics per un dia.

Per als més petits, s’ha dissenyat el taller La pilota boja, en què els alumnes de primària s’apropen, a través de les seves joguines, al món dels derivats del petroli. Aquesta activitat els permet familiaritzar-se amb conceptes com la mescla, densitat, reacció química, etc. A més, fabriquen la seva pròpia pilota saltarina amb blandiblú.

Aquesta iniciativa està destinada a alumnes des de 6è de primària a 2n d’ESO, amb l’objectiu de fomentar l’interès per la ciència i els seus valors entre els escolars, tot apropant als alumnes la investigació de manera dinàmica i participativa.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el programa Aprendenergía, de Fundación Repsol, orientat a despertar l’interès dels joves per la ciència i la investigació, tot fomentant els seus valors i afavorint el desenvolupament de la nostra societat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar