loader
menu

TGN destinarà una partida del pressupost de 2017 a propostes ciutadanes

El Circ dijous, 13 d'octubre de 2016

L'Ajuntament de Tarragona destinarà una partida dels pressupostos per a l'any 2017 a propostes i suggeriments de la ciutadania.

Foto: circdetarragona.com

L'equip de govern, format pel PSC, PP i Unió ja ha destinat, de moment, uns 15.000 euros per fer els estudis pertinents i per analitzar al detall quins són els projectes que rebrien finançament municipal. L'Ajuntament de Vila-seca, per exemple, destinarà una partida de 300.000 euros. A Tarragona, de moment, la quantitat és una incògnita.

El sistema per dur-ho a terme, però, no serà a través de la participació, com sí es fa en altres ajuntaments. Segons ha explicat al Circ el Tinent d'alcalde d'Hisenda de l'Ajuntament de TGN, Pau Pérez, no hi haurà cap procés participatiu entre la població, ni tampoc amb la resta de partits amb representació al consistori, sinó que la decisió serà únicament de l'equip de govern, de manera directa. Tampoc no es convidarà a cap associació de veïns.

"És una proposta d'enguany, i l'estem estudiant", ha indicat Pérez, qui ha recordat que dues de les mocions aprovades enguany al plenari tarragoní ja feien referència a la necessitat de que en els comptes municipals per a l'any que ve hi constés una partida d'aquesta naturalesa.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar