loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Nova campanya de recollida selectiva als barris de TGN

El Circ Ciutat > Medi Ambient dijous, 13 d'octubre de 2016

Tarragona posa en marxa una nova campanya per fomentar la recollida selectiva als barris, especialment de l’orgànica. Fins a finals d’any es duran a terme les accions a Bonavista, Campclar, La Floresta, L’Albada, Parc Riu Clar, Sant Salvador, Sant Ramon, Santa Isabel i Sant Pere i Sant Pau i al polígon comercial de la Gavarres.

Foto: Ajuntament de TGN

Durant tres mesos, un equip d’educadors ambientals realitzaran les actuacions a peu de contenidor als barris on facilitaran la informació sobre què va a cada fracció de recollida i resoldran els dubtes i preguntes de la ciutadania. Al mateix temps s’instal·laran 12 punts informatius en zones cèntriques del barris com la Rambla de Campclar, la Plaça Cuba de Sant Pere i Sant Pau o la Plaça de la Constitució de Bonavista. L’equip també es desplaçarà al polígon de Les Gavarres on realitzarà visites informatives a tots els establiments comercials i també informarà a peu de contenidor de la zona.

La campanya s’emmarca en la tasca feta per l’Ajuntament pel foment del reciclatge i la recollida selectiva. Des del 2014 s’han fet accions comunicatives i d’informació a tota la ciutat a través dels educadors ambientals per millorar i promoure el reciclatge. Fins ara, les campanyes s’han centrat en els punts informatius i en el porta a porta als domicilis de la ciutadania. Aquesta nova campanya, que duu a terme l’empresa Limonium, centrarà les accions al carrer, a peu de contenidor per tal d’informar de manera directa en el moment de llençar les escombraries.

circdetarragona_AD

“La campanya té com a principal objectiu augmentar la quantitat de la recollida selectiva i reduir el percentatge d’impropis, és a dir, que posem cada residu al contenidor adequat”, ha explicat la regidora responsable de l'àrea de Neteja i Medi Ambient, Ivana Martínez. Per això, la campanya es centrarà a informar i comunicar de manera directa a la ciutadania a peu de contenidor i també amb punts informatius itinerants.

Des del consistori tarragoní recorden que “tota la ciutat ja compta amb illes de contenidors de les 5 fraccions i l’evolució dels darrers deu anys indica que cada cop reciclem més, la quantitat de brossa reciclada en aquest període ha augmentat un 20%, però cal seguir millorant i per això periòdicament impulsem campanyes informatives”.


Documents

Recollida selectiva als barris de TGN 2016


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar