loader
menu

CIUTAT

El ple oficialitza el controvertit relleu a la gerència del Patronat de Turisme

El Circ Ciutat divendres, 14 d'octubre de 2016

El plenari de l'Ajuntament de Tarragona ha oficialitzat el relleu en la gerència del Patronat de Turisme, un dels eixos sobre els quals pivota el creixement de la ciutat. Ho ha fet únicament gràcies als vots de l'equip de govern, ja que tota l'oposició menys ICV hi han votat en contra. Els ecosocialistes s'han abstingut.

Foto: @tgnajuntament

El nou responsable en matèria de turisme a Tarragona serà Ángel Arenas, que desbanca Carles Sanz després de 7 anys en el càrrec i amb una manera de fer que no ha acabat agradant a tothom, i menys al nou govern municipal.

El càrrec que ocuparà Arenas és de lliure designació, és a dir, de confiança, com també ho era del de Sanz. En aquest sentit, la regidora de Turisme, Immaculada Rodríguez, del PP, ha justificat la destitució del fins ara gerent perquè en els darrers temps li havien anat perdent la "confiança".

Les crítiques de l'oposició també han vingut perquè en el mateix plenari els vots de l'equip de govern (PSC,PP i Unió) han permès donar llum verd a una modificació de crèdit per fer front a 127.000 en factures que hi havia pendents al Patronat de Turisme, i a les quals hi han hagut de fer front novament les arques municipals. Tots els grups han lamentat la falta de transparència i el desconeixement sobre els mètodes emprats en l'àrea de Turisme.

L'equip de govern de Ballesteros defensa la incorporació d'Arenas. Afirmen que el seu perfil encaixa perfectament amb les tasques encomanades i per donar continuïtat al model turístic de la ciutat. A més, argumenten que les factures sense consignació també han tingut a veure amb el cessament del fins ara gerent, malgrat que es tracti d'una situació extraordinària.

El batlle ha destacat que tot i tractar-se d'un càrrec de confiança, s'ha anat més enllà convocant un concurs. Això, sí, des de l'oposició també han lamentat que no han tingut accès al currículum de tots els aspirants.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar