loader
menu

Sant Magí i Santa Tecla recuperen els galons i seguiran sent festius

El Circ divendres, 14 d'octubre de 2016

D'entre les coses sagrades que hi ha a Tarragona, una és, sens dubte, la Festa Major. La polèmica generada després que el ple aprovés per unanimitat traslladar els festius de Sant Magí (19 d'agost) i Santa Tecla (23 de setembre) de l'any 2017 als dilluns posteriors els ha obligat a fer-se enrere i rectificar en qüestió de 48 hores.

Una imatge del dia de Sant Magí. Foto: circdetarragona.com

En la sessió extraordinària del 14 d'octubre tots els grups, altre cop per unanimitat han donat llum verd a modificar el calendari de l'any que ve. Els dies més assenyalats de les dues festes majors de la ciutat recuperen els galons i, malgrat que els dos cauen en dissabte, continuaran sent festius.

L'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha reconegut l'errada inicial, però ha recordat que ho van fer pensant en els escolars, perquè així haurien tingut un dia més de festa. També ha indicat que no tothom està sempre tant pendent de les xarxes socials, que és on es va originar l'"incendi" i creu que si s'hagués preguntat a la ciutadania el resultat potser hauria estat un altre

D'entre l'oposició, ERC també ha reconegut l'error en votar inicialment el canvi de festius, i entre la resta, ICV també es creia que els escolars de la ciutat en sortirien beneficiats, però també ha fet una crida a que les protestes a les xarxes també es facin per altres qüestions.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar