loader
menu

CIUTAT

Tarragona torna a obrir les platges als gossos després de mig any de prohibició

El Circ Ciutat dissabte, 15 d'octubre de 2016

El diumenge 16 d'octubre s'acaba la prohibició perquè els gossos de Tarragona puguin accedir a la platja. Sis mesos i mig després, des de l'1 d'abril, tal com estableix l'actual ordenança municipal sobre protecció i tinença d'animals, els propietaris de gossos ja poden tornar a passejar les seves mascotes per qualsevol platja del terme. En principi, fins l'1 d'abril de l'any que ve. Això, sí, lligat.

L'Ajuntament treballa per modificar l'ordenança sobre protecció i tinença animal. Es busca ampliar el termini per portar mascotes al mar i fixar un espai perquè s'hi pugui anar tot l'any

L'Ajuntament, però, té damunt la taula des de fa més d'un any la petició perquè es modifiqui l'ordenança i, entre d'altres demandes, s'habiliti un espai en una platja perquè s'hi pugui anar tot l'any.

Foto: facebook.com

La pilota acabarà a la teulada de l'àrea de Salut Pública, des d'on s'ha de procedir a incloure modificacions en l'ordenança. De moment, segons han explicat fonts municipals, s'està a l'espera de l'informe que està elaborant tècnics de Medi Ambient per tirar endavant amb els canvis en el redactat de l'esmentada ordenança. En els darrers mesos, també s'ha estat en contacte amb diverses col·lectius, entre els quals, l'associació animalista Libera Tarragona.

El procés perquè tots els canvis cristal·litzin serà llarg, i feixuc, com fins ara. Les modificacions hauran de passar per plenari municipal, exposició pública per al·legacions i l'aprovació definitiva.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar