loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els Xiquets de TGN recuperen sensacions després del Concurs

El Circ Cultura i patrimoni diumenge, 16 d'octubre de 2016

Els Xiquets de Tarragona van reemprendre el fil de la temporada en la seva Diada, a la Plaça del Rei de Tarragona, en companyia de la Colla Castellers de Sant Pere i Sant Pau i la Colla Joves Xiquets de Valls.

2d7. Foto: Eloisa Ruiz

3d8. Foto: Eloisa Ruiz

4d8. Foto: Eloisa Ruiz

L'objectiu dels matalassers era recuperar sensacions després del regust amarg que va deixar als del carrer Santa Anna el Concurs de fa dues setmanes i ho volien fer a casa, descarregant 3 castells.

La diada va començar a les 17:45, 15 minuts més tard del previst, però es va desenvolupar de forma àgil i sense cap contratemps. En primera ronda, els de la camisa ratllada van descarregar sense problemes un ferm 3d8. En segona ronda, el 4d8 també es va descarregar amb agilitat. El castell escollit en tercera ronda va ser el 2d7, també descarregat sense complicacions. Per finalitzat la diada, els matalassers van optar per un vano de 5.

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van descarregar el 5d7, el 2d7, el 4d7a i un vano de 5; mentre que la Colla Joves Xiquets de Valls va descarregar el 3 i el 4d8, acompanyats del 5d7 i un pilar de 5.

Josep Maria Solé, cap de colla dels matalassers, es mostrava satisfet "per les sensacions recuperades" i per "tornar a sortir de plaça amb 3 castells descarregats, i més havent estat a casa".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar