loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Jove de Tarragona engrandeix la seva història

El Circ Cultura i patrimoni diumenge, 16 d'octubre de 2016

La Colla Jove de Tarragona continua assaborint el moment més dolç de la seva història. Dos anys després de carregar-lo, en el concurs de 2014, els lila han aconseguit descarregar el 3d10 amb folre i manilles, posant de manifest el seu estat de gràcia i la seva evolució.

Els lila descarreguen per primer cop el 3d10fm i converteixen el Vendrell en plaça de 10

Amb la inèrcia que els va atorgar la gran actuació al Concurs d'enguany, en que va acabar segona, la colla de Cós del Bou havia anunciat que per Santa Teresa apostaria pel 3d10fm, i que ho faria de sortida. La Jove ha mobilitzat moltes camises fins al Vendrell, que gràcies al 3d10 fm dels lila s'ha afegit al selecte grup de places de 10.

Fotos: Jesús Navarro

Fotos: Jesús Navarro

L'èxtasi entre les camises lila ha estat immens, conscients de la gesta que acabaven d'aconseguir els fa pujar un altre esgraó i els consolida com una de les millors colles del panorama casteller, amb el permís de la Vella de Valls i els Castellers de Vilafranca.

Els d'Aleix Bordas han continuat la seva actuació amb un 5d9fm que ha costat més del que és habitual. Després, intent de 3d9fa, 9d8 i per acabar, un pilar de 8fm que han salvat quan semblava que faria llenya.

Per la seva banda, la Colla Joves Xiquets de Valls ha fet aquests castells: 3d9f, 5d8, 2d8f, pd5; mentre que la colla amfitriona, els Nens del Vendrell, també han fet història en descarregar per primer cop el 4d9f.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar