loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

TGN posa en marxa la Tardor Literària més diversa dels darrers anys

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 17 d'octubre de 2016

Un any més, des d'ara i fins a mitjans de desembre (del 19 d’octubre al 14 de desembre) la literatura tindrà un pes rellevant dins del panorama cultural local. Arriba la Tardor Literària, on es proposen una quarantena d’activitats de l’àmbit literari sorgides de diferents entitats de la ciutat, que aglutina La Casa de les Lletres de l’Ajuntament.

Foto: Ajuntament de TGN

Una vegada més s’ha volgut centrar la literatura i els actes proposats en la celebració de diferents aniversaris i homenatges, a través de la preservació del patrimoni literari que han mostrat, l’impuls a la lectura amb les seves obres i el suport a la creació literària amb, sobretot, els Premis Literaris Ciutat de Tarragona que s’acaben de convocar i estan oberts.

D’altres anys la Tardor Literària ha tingut un tema o protagonista central, com l’any passat, que es va celebrar el 80è aniversari de la visita a Tarragona del poeta García Lorca; o com fa dos anys, quan celebràvem els 400 anys de l’edició del Quixot d’Avellaneda.

"Tardor de celebracions"

Aquesta Tardor, en canvi, és “una tardor de celebracions”, i tal i com diu el programa s’han tingut en compte tots els esdeveniments rellevants per configurar el programa. Des del 700 aniversari de la mort de Ramon Llull o els 25 anys de la mort de Montserrat Roig; fins als 40 anys del Museu d’Art Modern o els 30 de Tarragona Ràdio. Tots amb actes específics per a la seva commemoració.

Però alhora, totes aquestes celebracions no ens fan oblidar les activitats que ja tenim consolidades, com és el cas del cicle de lectures dramatitzades Zona Drama, que la Casa de les Lletres organitza des de 2014 junt amb l’Escola de Lletres; o el cicle Llibres premiats, que organitzen conjuntament, des de l’any passat, la Biblioteca Pública de Tarragona i la Casa de les Lletres.


Documents

Programa Tardor Literària TGN 2016


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar