loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'Arxiu Municipal conservarà tot el fons fotogràfic dels Xiquets de TGN

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 17 d'octubre de 2016

La Colla Castellers Xiquets de Tarragona ha cedit tot el seu fons fotogràfic a l'Ajuntament de Tarragona per a ser conservat al Centre d’Imatges de Tarragona, a l'Arxiu Municipal.

Fotos: Xiquets de TGN

Fotos: Xiquets de TGN

Fotos: Xiquets de TGN

El fons documental de la CCXT que s'ha dipositat a l'Arxiu el composen 116 àlbums, amb 10.463 positius i gairebé 25.000 imatges digitalitzades. Tot plegat, reflecteix en imatges l'activitat desenvolupada per la Colla Castellers Xiquets de Tarragona, des de la seva constitució l'any 1970 fins a l'any 2014. A més a més, el fons també aporta prop de 900 imatges anteriors que il·lustren la realitat castellera des de l'any 1890 fins a l'any 1970.

Abans de la cessió, el fons fotogràfic de la Colla Castellers Xiquets de Tarragona ha comptat amb una intervenció prèvia per part de membres de l'entitat, conscients de la vàlua d'aquest patrimoni, que al llarg del temps han assegurat la conservació, identificació i digitalització de les més de 24.000 imatges que s'integren en el fons.

Després de les preceptives tasques de classificació i catalogació, aquest nou fons documental podrà ser accessible a tots els ciutadans que desitgin consultar-lo a l’Arxiu.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar