loader
menu

CIUTAT

La reforma del complex de la Savinosa es reactiva

El Circ Ciutat dilluns, 17 d'octubre de 2016

Pas important amb vistes a la reforma i el canvi d'usos del complex de la Savinosa, tancat i abandonat des de fa més de quaranta anys. L'equip d'arquitectes integrat per FUSES-VIADER-MANSILLA-PEREA ha rebut la puntuació més elevada i serà el proposat perquè se li encarregui l'estudi integral que determinarà els futurs usos de l'espai.

Una imatge aèria del complex de la Savinosa. Foto: Col·legi d'Arquitectes de Catalunya

Foto: circdetarragona.com

Durant els propers 14 mesos, els adjudicataris s’ocuparan de la redacció de l’estudi sobre els valors arquitectònics i patrimonials; la redacció de l’estudi urbanístic, mediambiental i paisatgístic per assignar nous usos i determinar l’edificabilitat; i la redacció de la modificació del Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal que incorpori les propostes i els estudis necessaris.

El termini per presentar les propostes va acabar el passat 4 d'octubre. Un cop escoltades les propostes dels cinc equips d'arquitectes, la mesa de contractació i el comitè tècnic han atorgat la puntuació més elevada a l’equip FUSES-VIADER-MANSILLA-PEREA que serà proposat com adjudicatari, a l’espera de la valoració de tots els informes i que es resolgui el procés de licitació. D’aquesta manera, el procés de selecció establert al conveni signat entre la Diputació de Tarragona i el Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya arriba a la recta final.

El contracte també preveu la necessitat d’adaptar-lo a l’estat de la tramitació de la modificació del planejament urbanístic davant d’altres administracions competents.

El pressupost de la licitació és de 60.000 euros (72.600 amb IVA inclòs). D’aquests, 47.500 (més el 21% de l’IVA) es pagaran al licitador adjudicatari com a honoraris del projecte i 3.125 (més el 21% de l’IVA) a cadascun dels equips convidats al procés de selecció en concepte de primes de participació.

La proposta tècnica s’ha triat entre els projectes presentats per un total de cinc equips d’arquitectes, seguint els criteris del procés de licitació promogut per la Diputació i l’assessorament d’un comitè tècnic amb participació de la Diputació, de l’Ajuntament de Tarragona, de la Direcció General d’Urbanisme, de la Direcció General de Patrimoni Cultural i del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar