loader
menu

CIUTAT

Una altra copa Catalunya amb pocs alicients

Sergi Casado Ciutat dilluns, 15 d'abril de 2013

El Nou Estadi acollirà el dimecres 17 d'abril les dues semifinals de la Copa Catalunya. A les 7 del vespre, la Unió Esportiva Llagostera s'enfrontarà amb l'Espanyol, i a les 21,30h, el Nàstic jugarà contra el Barça. La cita, però, torna a arribar marcada per la decisió del Barça de fer jugar el seu equip filial; una circumstància que, obviament, restarà interès a la jornada, i que ha tornat a posar damunt la taula la necessitat de replantejar una competició desprestigiada.

Imatge de la presentació de les semifinals de la Copa Catalunya. / mauri

L'esdeveniment, però, s'ha presentat al consistori tarragoní amb presència de representants dels quatre clubs semifinalistes, així com del president de la Federació Catalana de Futbol, de representants de l'Ajuntament de Tarragona i de la Secretaria General de l'Esport.

Les entrades serviran per veure els dos partits i les zones a la venda són les següents:

Entrada de Tribuna: 35€ Socis / 40€ No socis

Entrada de Preferent: 20€ Socis / 25€ No socis

Entrada de Gol : 10€ Socis / 15€ No socis

A l'hora de la compra, l'usuari podrà decidir la meitat del camp on adquirir-la, ja que s'ha dividit l'aforament del Nou Estadi en 2, una meitat per les aficions del FC Barcelona i la UE Llagostera i l'altra meitat per les aficions del Nàstic i el RCD Espanyol.

Les entrades es poden comprar ja a les oficines del Nàstic (de dilluns a divendres, de 9h a 13:30h i de 16h a 19h) i es podran adquirir, mentre en quedin existències, fins al mateix dimecres 17 d'abril.

Els preus especials per a socis són vàlids pels abonats dels quatre clubs, només es poden comprar de manera presencial i és imprescindible presentar el carnet vigent del club i el DNI a l'hora de la compra.

La resta d'entrades amb preus per al públic general es poden comprar també a través del web www.gimnasticdetarragona.cat. Les entrades que es comprin a través del web, es podran recollir des de dues hores abans del partit, el mateix dia de les semfinals, a la Botiga del Nou Estadi, situada sota del Gol de Mar, presentant el DNI i el comprovant de compra.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar