loader
menu

CIUTAT

La Diputació promocionarà amb 100.000 euros els espais coworking a la demarcació

El Circ Ciutat dimecres, 19 d'octubre de 2016

La Diputació de Tarragona clica l'ull als espais i als centres orientats al coworking. L'ens supramunicipal ha anunciat que promocionarà amb 100.000 euros aquests espais de treball conjunt destinats a persones emprenedores i empresàries del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre

Foto: tarragona.cat

La Diputació de TGN impulsa la dinamització d'espais de treball conjunt (coworking) amb l'objectiu d'afavorir sinergies i acords comercials entre persones emprenedores i empresàries de la demarcació.

Mitjançant aquesta iniciativa, que preveu l'aportació d'un total de 100.000 euros (amb ajuts d'un màxim de 6.000 euros per a cada entitat pública), la Diputació vol impulsar l'activitat empresarial i contribuir a la generació d'activitat econòmica al territori.

Les entitats públiques interessades en rebre els ajuts poden presentar les sol·licituds fins al proper 7 de novembre a través de la Seu electrònica de la Diputació de Tarragona www.dipta.cat.

El coworking neix als Estats Units i es considera el model de treball del futur. L’espai coworking és un espai ampli i ben equipat, que permet treballar de forma còmoda i compartir l’oficina amb altres persones emprenedores. D'aquesta manera, a més de compartir un espai físic i estalviar recursos, es creen sinergies i es comparteixen idees amb altres empresaris (networking). Aquest tipus d'espai l'utilitzen, principalment, empreses amb base tecnològica i d’innovació, professionals independents i creatius.

En aquesta línia, l'any 2014 la Diputació de Tarragona ja va posar en marxa la Xarxa de vivers d'empreses del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre amb l'objectiu d'apostar per aquest tipus d'espais que cada vegada tenen més presència als Centres de Negocis.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar