loader
menu

L'Ajuntament revisarà les tarifes del contracte de la brossa

El Circ dilluns, 24 d'octubre de 2016

L'Ajuntament de Tarragona ha donat llum verd a revisar els preus del contracte de la brossa amb l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas (FCC). El servei, concessionat per més de vint milions d'euros, ha generat controvèrsia i picabaralles constants entre l'equip de govern i l'oposició, pel poc seguiment que es fa des del consistori a l'adjudicatària de la neteja de tota la ciutat.

Foto: circdetarragona.com

El servei que presta FCC a Tarragona inclou la recollida i transport de residus urbans, la neteja viària i de platges, la gestió de la deixalleria i de la planta de vehicles fora d’ús del municipi. Ha estat el primer punt de l’ordre del dia de la sessió ordinària d’aquest mes d’octubre.

La revisió del contracte de la brossa s’ha aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern (PSC-PP-Unió) i també del principal partit de l'oposició, Ciutadans.

El ple, de poc més de tres hores, ha tombat mocions de tots els partits de l'oposició. Els quatre grups havien assumit una moció de l'AV Parc Riuclar que demanava la retirada d'un tòtem publicitari al costat de la T-11, però els 14 vots de l'equip de govern han pogut amb els 13 de l'oposició, i de moment, el gran tòtem continuarà amoïnant els veïns.

La CUP, per la seva banda, demanava a l'Ajuntament de Tarragona que es retirés com a acusació particular en el cas Bershka i que internalitzés el servei de grua municipal, però no han prosperat cap de les dues demandes. Tampoc ha tirat endavant la moció presentada pels convergents en que demanavan la recuperació de la figura del regidor de barri.

El plenari de Tarragona tampoc no ha aprovat l'adhesió a la Xarxa de Municipis per la Laïcitat, petició impulsada pel grup d'ICV-EUiA.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar