loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Carnaval de Tarragona ja té reglament

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 25 d'octubre de 2016

El Carnaval de Tarragona ja compta amb un reglament propi. Es tracta d'un document que vetllarà per l’evolució, el manteniment i el compliment de tots els processos del Carnaval i s’ha creat a petició dels membres de la comissió ja existent i, segons l'Ajuntament, consensuat després d’un procés llarg de treball dut a terme conjuntament.

Foto: circdetarragona.com

Els objectius d’aquest nou òrgan seran els d’assessorar a l’Ajuntament sobre l’organització del carnaval; proposar la creació d’estratègies i activitats per a la promoció i la difusió del carnaval; així com avaluar tot el que es duu a terme al respecte.

Estarà compost pel president i/o conseller corresponent; quatre assessors –dos a proposta de la Conselleria de Cultura i dos de la Comissió Consultiva-; sis representants de comparses de Carnaval; un dels grups de Foc; un de l’entitat de la Seqüència ritual corresponent i un tècnic de l’Àrea de Festes. Aquest últim membre tindrà veu però no vot.

Es reuniran mínim dues vegades l’any, com a balanç de l’any anterior i com a previsió del següent; així com a les reunions de caràcter extraordinari que s’esdevinguin.

La denominació oficial és Reglament de la Comissió Consultiva de Carnaval, una eina que es va aprovar en el plenari del 24 d'octubre, i que servirà per assentar les bases del treball que ja fa temps que duu a terme la Comissió, però que no estava regida per un reglament concret per al funcionament de la mateixa.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar