loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament combat 'la rumorologia negativa' que creu instal·lada al barri de Torreforta

El Circ Ciutat dimecres, 26 d'octubre de 2016

L'Ajuntament de Tarragona ha detectat que la imatge del barri de Torreforta es podria distorsionar, i ha organitzat una nova acció per combatre i per trencar la rumorologia negativa que s'està estenent pel barri en els darrers temps.

Foto: Ajuntament de Tarragona

La sessió consistirà en reflexionar i crear frases positives sobre com les diverses cultures del món ja conviuen en el dia a dia sense ser-ne conscients.

Frases com “els nostres números són àrabs”, “la nostra democràcia és grega” o el “cafè que prenem és colombià” serviran de punt de partida per crear cartells amb missatges positius sobre la interculturalitat que es penjaran en els equipaments municipals i seus de les entitats i associacions del barri.

La iniciativa s’emmarca en la taula de treball per combatre la rumorologia negativa al voltant de la immigració que està integrada per tècnics de l’Ajuntament de Tarragona, la Generalitat, el Pla de Desenvolupament Comunitari, i entitats del barri, com la Biblioteca, i que té com tasca principal impulsar accions per promoure el coneixement i la convivència entre els veïns.

La Taula va començar a treballar l’abril d’aquest any i una de les primeres accions al carrer va ser per Sant Jordi, on tothom va poder emportar-se i decorar una xapa amb el missatge “Nacionalitat : Persona”. Les accions plantejades per la Taula busquen crear espais de trobada i intercanvi entre els professionals i les persones que hi participen per parlar i trencar tòpics que sovint dificulten la convivència.

La sessió tindrà lloc el dijous 27 d'octubre (18h) al Centre Cívic de Torreforta i està oberta a tots els veïns del barri.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar