loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Col·legi de Periodistes premia la URV pel Pla de comunicació de 2016

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 26 d'octubre de 2016

El Pla de comunicació de la Universitat Rovira i Virgili (URV) ha estat guardonat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya amb el premi Gabinets de Comunicació 2016 al Millor Pla de comunicació. El jurat dels Premis ha valorat “l’excel·lent tasca de coherència, creativitat, i transversalitat realitzat, així com la globalitat i complexitat del Pla, que aprofita la feina de coordinació del gabinet de premsa i comunicació per canalitzar tot el potencial de les tecnologies digitals i les xarxes socials i posar-les al servei de la institució i la societat.

Foto: URV

També ha valorat la creació descentralitzada de continguts, protocols i procediments que aporta el Pla, que són una mostra de coherència en la comunicació de tota la Universitat, i n’incrementen la seva reputació”.

Recomanacions per la comunitat universitària

Sota el títol “Constituir una comunitat comunicativa”, el Pla de comunicació de la URV està orientat a adaptar la institució al nou context comunicatiu que han generat les tecnologies digitals. Alhora es tracta d’aprofitar les singularitats de la Universitat per constituir-se en un referent comunicatiu en el seu àmbit, amb la participació activa del conjunt de la comunitat universitària.

Per adaptar-se als canvis ràpids i continuats que viu la comunicació, i a partir de la generació descentralitzada dels missatges i continguts, el Pla estableix procediments i recomanacions per aconseguir que la comunicació de la Universitat sigui transversal, harmonitzada i de qualitat.

El Premis Gabinets de Comunicació 2016 també s’han atorgat, en la categoria de Millor Estratègia de Comunicació Interna, a la Diputació de Barcelona pel pla“‘Guanyem salut”, i a a Cristina Gallach, responsable de comunicació de l’ONU, amb el premi al Millor Portaveu (2015).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar