loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El rodatge de la sèrie La Catedral del Mar arriba a Tarragona

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 26 d'octubre de 2016

Després de passar per Cardona i pel barri gòtic de Barcelona, el rodatge de la nova sèrie d'Antena 3 "La Catedral del Mar" es trasllada fins a Tarragona, a la platja de Tamarit, on s'hi estarà fins el proper divendres 28 d'octubre. En les seqüències d'aquests dies es compta amb més de 220 figurants de la zona; dels quals, un 90 per cent són homes d'entre 30 i 45 anys.

Una imatge del rodatge a la platja de Tamarit. Foto: Javier de Agustín

Durant aquests dies també es rodarà amb remers professionals, especialistes, cavalls i genets. El rodatge, que va arrencar el passat 26 d'agost, ja ha visitat multitud de localitzacions a Extremadura, Madrid, Castella-la Manxa, Castella i Lleó i ara a Catalunya. El rodatge de Tarragona comptarà amb els actors Aitor Luna, Pablo Derqui, Ginés Garcia Millán, Josep Maria Pou, Hugo Arbues, Lucía Diez, entre molts d'altres. Hi faltarà Michelle Jenner, una de les actrius principals.

La nova sèrie d'Antena 3, basada en la novel·la d'Ildefonso Falcone que porta el mateix nom i dirigida per Jordi Frades, està produïda por Diagonal TV, La Catedral del Mar A.I.E i Televisió de Catalunya.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar