loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

L'Ajuntament nega que hagi d'indemnitzar Mercadona pel retard en l'obertura del Mercat Central

El Circ Ciutat > Economia dimecres, 26 d'octubre de 2016

L'Ajuntament de Tarragona ha negat de manera rotunda que hagi d'indemnitzar l'empresa Mercadona pel retard en l'obertura del Mercat Central, i de retruc, també de la mitjana superfície on la cadena de supermercats hi tindrà un espai de 2.000 metres quadrats.

Foto: circdetarragona.com

"No hi ha cap clàusula", ha explicat la regidora de Comerç i presidenta de l'empresa de Mercats, Elvira Ferrando. Ho ha fet en resposta a un comunicat de l'AV TGN Veïns del Centre en el qual demanen al consistori que els aclareixi si l'empresa de mercats està pagant algun tipus de penalització a Mercadona.

El col·lectiu veïnal, molt sensible i combatiu amb les obres, trasllada a l'Ajuntament que "ens han arribat diverses veus que ens han informat de l’existència d’una clàusula de penalització en el contracte entre Espimsa i Mercadona per la qual Espimsa estaria obligada a abonar un import a Mercadona per cada mes de retard en la seva instal·lació de l’espai del mercat central".

circdetarragona_AD

"Em sorprèn, ja els ho vam dir", ha reiterat Ferrando, tot recordant que en els propers dies penjaran el contracte signat entre Espimsa i Mercadona al web de l'empresa municipal de mercats. "Cada setmana ens mirem el cronograma per ser escrupolosos amb el calendari", ha insistit la regidora.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar