loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament nega que hagi d'indemnitzar Mercadona pel retard en l'obertura del Mercat Central

El Circ Ciutat dimecres, 26 d'octubre de 2016

L'Ajuntament de Tarragona ha negat de manera rotunda que hagi d'indemnitzar l'empresa Mercadona pel retard en l'obertura del Mercat Central, i de retruc, també de la mitjana superfície on la cadena de supermercats hi tindrà un espai de 2.000 metres quadrats.

Foto: circdetarragona.com

"No hi ha cap clàusula", ha explicat la regidora de Comerç i presidenta de l'empresa de Mercats, Elvira Ferrando. Ho ha fet en resposta a un comunicat de l'AV TGN Veïns del Centre en el qual demanen al consistori que els aclareixi si l'empresa de mercats està pagant algun tipus de penalització a Mercadona.

El col·lectiu veïnal, molt sensible i combatiu amb les obres, trasllada a l'Ajuntament que "ens han arribat diverses veus que ens han informat de l’existència d’una clàusula de penalització en el contracte entre Espimsa i Mercadona per la qual Espimsa estaria obligada a abonar un import a Mercadona per cada mes de retard en la seva instal·lació de l’espai del mercat central".

"Em sorprèn, ja els ho vam dir", ha reiterat Ferrando, tot recordant que en els propers dies penjaran el contracte signat entre Espimsa i Mercadona al web de l'empresa municipal de mercats. "Cada setmana ens mirem el cronograma per ser escrupolosos amb el calendari", ha insistit la regidora.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar