loader
menu

CIUTAT

La Generalitat ofereix la Ciutat de Repòs a grans inversors immobiliaris

El Circ Ciutat dimecres, 26 d'octubre de 2016

El futur de la Ciutat de Repòs i Vacances podria ser el novament sucós mercat del lloguer, i a raó de 480.000 euros anuals. Aquest és el preu que li va posar la Generalitat durant la passada edició de la fira immobiliària Barcelona Meeting Point, celebrada la setmana passada.

Foto: cedida

El complex tarragoní, tancat des del 2011, formava part d'un catàleg d'onze edificis i solars buits propietats de la Generalitat que va oferir als inversors que van participar en el prestigiós certamen immobiliari.

En el cas que algun inversor s'interessés pel Complex, des de la Generalitat es contempla la possibilitat de fer una cessió de fins a 50 anys.

A nivell local, el pla urbanístic municipal de TGN (POUM) contempla que s'han de definir els usos del complex, tot i que els que quedarien prohibits serien els usos hotelers i turístics. Fa anys que el futur de la Ciutat de Repòs forma part de la gran carpeta d'assumptes pendents a la ciutat.

La primera crítica a la possibilitat que la Ciutat de Repòs i Vacances s'acabi posant a lloguer ha vingut del grup d'ICV a Tarragona. La seva portaveu, Arga Sentís, considera que oferir en una fira immobiliària la ciutat residencial de Tarragona "és un abús que s’ha fet d’esquenes a la ciutat".

Segons Sentís, “la ciutat de Repòs i de Vacances és un patrimoni de tots els tarragonins i les tarragonines, edificat amb diner públic i dedicat històricament a una funció social. No és acceptable que la Generalitat decideixi, unilateralment, arrabassar aquest equipament al gaudi dels ciutadans i llogar-lo amb un afany exclusivament recaptatori,

Sentís també ha considerat “molt simptomàtic” que aquesta operació es faci sense que l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, en tingués cap informació, “cosa que demostra que l’equip de govern, format per un pacte estrany i contra natura, ha perdut el rumb i no té cap projecte coherent per oferir a la ciutadania”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar