loader
menu

CIUTAT

'Vam tenir dubtes sobre si es podrien celebrar'

El Circ Ciutat divendres, 28 d'octubre de 2016

Poc s'imaginava l'alcalde Ballesteros que el compte enrere per als Jocs del Mediterrani no els gaudiria, sinó que els patiria. "Vam tenir dubtes sobre si es podrien celebrar", va reconèixer el batlle tarragoní durant el sopar coloqui del grup d'opinió Tàrraco Activa, en el qual va ser el personatge convidat.

L'alcalde Ballesteros admet l'agonia que va patir fa uns dies respecte els Jocs del 2017. Ara ja no 'perquè tenim govern, que és el que ens feia falta per rebre diners de Madrid'

Els dubtes de Ballesteros sobre els Jocs els va tenir fa uns quinze dies a causa de la incertesa política a l'estat. Ara, però, amb govern ja a la vista, l'alcalde tarragoní ja no té cap dubte que tot tirarà endavant. Ara ja està “seguríssim” que sí es faran perquè “tenim govern, que és el que ens feia falta per rebre els diners de Madrid”. El batlle va reiterar que no existeix cap Pla B i que les obres s’acabaran tant sí com no.

Foto: Tàrraco Activa

L’acte portava per títol ‘Ballesteros: una mirada personal sobre Tarragona’ ja que la intenció de la plataforma era que el batlle fes una xerrada des d’un punt de vista ciutadà i no polític. Es va aconseguit a mitges, ja que durant la majoria del temps Ballesteros no es voler treure la jaqueta d’alcalde. En tot cas, el sopar va generar una gran expectació i el menjador del Palau del Baró va acollir més d'una trentena de persones. L'alcalde, que va començar dient "sóc un enamorat de Tarragona", es va mostrar molt conservador i l'ambient del sopar va ser, en línies generals, força distès.

“Durant el sopar es van tractar una gran quantitat de qüestions: política de turisme, edificis abandonats, l’estat de la Part Alta, reforma de la Savinosa, infraestructures... Les preguntes dels membres de la plataforma es van anar succeint i durant aquest interrogatori Ballesteros va demostrar que coneix molt bé la seva ciutat i que encara manté intacta la seva capacitat de convenciment en les distàncies curtes.

Nova portaveu

La nova portaveu de Tarraco Activa, Yolanda Ramos, ha explicat en la seva estrena en el càrrec que “fer un sopar amb Ballesteros era un dels nostres objectius. Ha estat una nit molt interessant, ja que tothom ha pogut preguntar el que ha volgut a l’alcalde”. Ramos ha afegit que “aquest ha estat el sopar més multitudinari dels que hem fet a Tarraco Activa, i cal tenir en compte que l’anterior ja va tenir una assistència molt destacada. Això significa que ens estem consolidant i ja hem agafat embranzida, la qual cosa és bàsica per a nosaltres ja que el nostre objectiu des del primer dia és poder canviar tot allò que no ens agrada. I quanta més força tinguem com a grup, abans ho aconseguirem”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar