loader
menu

CIUTAT

La sala Les Golfes estrena gestors en l'inici de la nova temporada

El Circ Ciutat divendres, 28 d'octubre de 2016

La sala Les Golfes de Tarragona, situada al carrer Pau del Protectorat número 5, enceta el pròxim 29 d’octubre una nova temporada de concerts i de sessions nocturnes, i ara de la mà de la productora tarragonina Music From Tamarit, que s'encarregarà a partir d'ara de gestionar i programar totes les actuacions.

Foto: music from tamarit

“Tenia ganes de trepitjar de nou el club petit, les actuacions amb petit format i el caràcter 'gamberro' de Les Golfes m'ha engrescat. Això també permet poder posar en marxa experiències com la Taquilla Inversa a Tarragona que fa que sigui l’espectador qui decideix, un cop vist l’espectacle, allò que creu que ha de pagar", diu Sergi Solís, de Music From Tamarit.

Els nous gestors del local ja han anunciat les primeres actuacions que acollirà la sala. Artistes com Aurora Beltran (26 de novembre), Paco Enlaluna (18 de novembre), Copa Lotus +Eduard Gener, El diablillo Funk i Tremenda Muela, entre altres grups.

A més, cada setmana hi haurà les festes University Rocks els dijous, les Robopop Nights els divendres, i Les Golfes Sessions els dissabtes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar