loader
menu

CIUTAT

El Nàstic SAE va tancar la campanya passada amb un benefici d'1,6 milions d'euros

El Circ Ciutat divendres, 28 d'octubre de 2016

El Nàstic Societat Anònima Esportiva deixarà d'estar endeutat d'aquí a dos anys. Actualment, el deute de la SAE grana és de 4,4 ME, segons es va explicar en la Junta General d'Accionistes de la SAE del passat dijous 27 d'octubre, en que es va fer un repàs a la campanya 2015-2016.

Foto: Nàstic

Durant la junta, en què estaven presents el 75 per cent dels titulars d'accions, es va donar llum verd a un augment de capital d'1,5 ME. El director general de la SAE, Lluís Fàbregas, va anunciar un benefici d’ 1.674.156 euros, una xifra rècord. A més, dins del repte d’eixugar el deute existent a la SAE, la xifra actual es troba situada en els 4.417.457 euros; i al juny de 2017 s’espera que sigui de 3.252.921€. Des de l'entitat grana es confia que en dos anys s’elimini completament el deute. D’altra banda, Fàbregas, ha afegit que “el deute amb Hisenda i la Seguretat Social ara mateix és de zero”.

La introducció de la Junta va anar a càrrec del President del Consell d'Administració, Josep Maria Andreu, que va fer una valoració de la situació i les millores socials, econòmiques i esportives que es van aconseguir durant el passat exercici. El president grana, a més, també va anunciar que està previst que el Nàstic tingui una mini ciutat esportiva als terrenys de Camp Clar per tal de millorar els serveis i l’espai del primer equip i el futbol base.

Els punts de l’Ordre del Dia aprovats per unanimitat van ser:

1.- Examen i si s’escau, aprovació de l’Informe de Gestió i dels Comptes Anuals auditats, així com de la gestió del Consell d’Administració i de l’aplicació del resultat corresponent a l’exercici de 2015/2016.

2.- Presentació i aprovació si s’escau, del pressupost per a l’exercici social 2016/2017.

3.- Facultar a l’Òrgan d’Administració perquè acordi en una o diverses vegades l’augment del capital social, fins 1.500.000€ a l’empara de l’article 297.1b) de la Llei de Societats de Capital.

4.- Precs i preguntes.

5.- Lectura i aprovació de l’acta de la Junta.

D'altra banda, durant la junta també es va fer entrega dels clauers de plata als socis Josep Grau i Fèlix Adserias, amb més de 50 anys ininterrompudament com a abonats del club.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar