loader
menu

CIUTAT

Un metge de TGN serà el nou vocal estatal de Metges Tutors i Docents

El Circ Ciutat dimarts, 01 de novembre de 2016

El Dr. Francesc Feliu Villaró, col·legiat a Tarragona, especialista en Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu i coloctoprotòleg, ha estat proclamat representant estatal de Metges Tutors i Docents del Consejo General de Colegios Oficiales de Médicos (CGCOM).

El Dr. Feliu, a la dreta. Foto: COMT

El dissabte passat es van celebrar a Madrid les eleccions per ocupar aquest càrrec, on Feliu va resultar guanyador amb dotze vots. Per a l’elecció de representant nacional de la Secció de Metges Tutors i Docents voten els vocals corresponents dels Col·legis provincials.

La resta de candidats van obtenir els resultats següents: el segon lloc el va ocupar, amb vuit vots, el Dr. Antonio Martínez Pastor (Murcia). A continuació, la Dra. Sandra Pardo Seoane (Ourense) va registrar 6 vots, el Dr. Fernando Félix Artal (Navarra), tres vots i el Dr. Jorge Albareda (Zaragoza), 2 vots. També es van comptabilitzar tres vots en blanc.

Aquesta nova vocalia neix com la base del compromís dels professionals amb la formació dels futurs especialistes i se suma a les que ja existeixen al CGCOM: Metges d’Administracions Públiques, d’Ocupació Precària, Hospitals, Atenció Primària Urbana, Atenció Primària Rural, en Formació i/o Postgrau, Jubilats, Medicina Privada per Compte Propi i Medicina Privada per Compte aliè.

El Dr. Feliu exerceix a l’hospital Joan XXIII de Tarragona. És Doctor i professor associat per la Universitat Rovira i Virgili, així com tutor acreditat de residents en cirurgia general. Les seves prioritats com a vocal seran assolir reconeixement per al col·lectiu de tutors, aconseguir disponibilitat de temps per a la docència i obtenir una dotació adequada d’infraestructures, entre d’altres. A banda, també vol fomentar la implicació dels tutors en programes d’investigació i apostar pel compromís amb la formació docent dels professionals.

El Consejo General de Colegios de Médicos de España (CGCOM) és l’òrgan que agrupa, coordina i representa a nivell nacional i internacional als 52 Col·legis Oficials de Metges d’Espanya i té com a funció la representació exclusiva, ordenació i defensa de la professió mèdica.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar