loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els Xiquets de TGN recuperen sensacions per Tots Sants

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 02 de novembre de 2016

Tot i no poder portar castells del nivell dels altres anys, els Xiquets de Tarragona van acabar satisfets amb l'actuació en la Diada de Tots Sants, celebrada a Vilafranca del Penedès, juntament amb els Castellers de Vilafranca, Capgrossos de Mataró i els Castellers de Sants.

2d8f. Fotos: Jesús Navarro

3d9f. Fotos: Jesús Navarro

En primera ronda, la colla matalassera va descarregat un 3d9f que es va haver de treballar en tot moment, per aconseguir realitzar-lo amb solvència. A continuació van carregar un 4d8a, que va pujar molt bé de mides i ràpid, però que un cop el pilar va quedat sol va acabat cedint pels pisos superiors.

La colla del carrer Santa Anna va tancar l'actuació amb un 2d8f amb molts canvis al tronc, però que no els va suposar massa complicacions. "S'ha mostrat el treball a l'assaig d'aquestes dues setmanes", explicava el cap de colla dels matalassers, Josep Maria Solé.

Els Xiquets es van acomiadar amb un vano de 5; completant una jornada que els permet recuperar sensacions després d'un final de temporada convuls.

Per la seva banda, la colla amfitriona, els Castellers de Vilafranca, no van poder fer la millor actuació de tots els temps, honor que correspon a la Vella de Valls. Els Verds van realitzar el 3d10fm, 4d9, 3d9fa, pd8fm i 2id4d10fm. Els Capgrossos de Mataró 3d9f, id2d9fm i 4d9f. I els Castellers de Sants 3d9f, 2d9fm, 5d9f i pd6.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar