loader
menu

CIUTAT

El futur dels Jocs del 2017 es decidirà a Algèria

El Circ Ciutat dijous, 03 de novembre de 2016

El futur dels Jocs del 2017 tornarà a passar per una assemblea del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis. Ara fa cinc anys, a Mersín, a Turquia, Tarragona va ser escollida seu dels Jocs, tot i que en la propera trobada dels màxims mandataris del CIJM, que se celebra aquests dies a Orán (Algèria) i en la qual també hi assistirà l'alcalde Ballesteros, es podria ajornar l'esdeveniment, previst inicialment perquè se celebri del 30 de juny al 9 de juliol de 2017. El fantasma de Tarragona 2018 torna a planejar per damunt de la ciutat.

El Rei Felip VI saluda el president del COE, Alejandro Blanco. Just al darrere, l'alcalde Ballesteros. La imatge és de maig d'enguany. Foto: circdetarragona.com

La metxa l'ha tornat a encendre el Comitè Olímpic Espanyol (COE), i ara en boca del seu president i màxim responsable, Alejandro Blanco. EFE ha recollit unes declaracions seves que han tornat a fer trontollar els fonaments del Comitè Organitzador Tarragona 2017.

«Els Jocs Mediterranis es faran, potser no el 2017", o "Espanya organitzarà els Jocs, però el 2017 potser no", ha afirmat Blanco durant la inauguració del Fòrum d'Esdeveniments Esportius organitzat pel diari As a la seu del Comitè Olímpic Espanyol a Madrid. En l'acte, Blanco ha estat acompanyat i del president del Consejo Superior de Deportes, Miguel Cardenal.

Els plantejaments de Blanco han revifat el foc al voltant dels Jocs, que mai s'apaga, i que han generat noves crítiques per part de l'oposició. En el rerefons, les angúnies econòmiques del Comitè Organitzador, tant per la falta de patrocinadors, com de l'incompliment per part del Govern de l'estat, qui de moment continua sense concretar si aportarà els 12 milions d'euros que es reclamen des de Tarragona. Entre d'altres coses, per construir la piscina olímpica, l'únic equipament encara sense licitar a menys de 8 mesos per la gran cita.

El Comitè Organitzador de Tarragona 2017 no ha fet cap valoració al respecte.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar