loader
menu

CIUTAT

Els Jocs Mediterranis i el 2017, a un pas del divorci

El Circ Ciutat dijous, 03 de novembre de 2016

Sense dir-ho de manera explícita, l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros comença a admetre públicament que els Jocs Mediterranis de Tarragona potser no es faran l'any 2017, i si es fan, serien al 2018. Això, sí, també existeixen altres opcions encara més impactants, com la suspensió, cosa que de moment no es contempla públicament a TGN.

Foto: circdetarragona.com

De moment, el nou escenari plantejat pel president del COE, recalcant les angúnies econòmiques del projecte i tornant a obrir el meló del canvi d'any, ha provocat que per primer cop, des del Comitè Organitzador Tarragona 2017 ja no es vegi indispensable que la cita se celebri l'any en qüestió. Només que se celebri. Sense dates, ni 2018 ni 2019.

"Reafirmem que la ciutat de Tarragona i el Comitè Olímpic Espanyol compliran amb el compromís adquirit d’organitzar a Tarragona els Jocs Mediterranis". És un dels paràgrafs del comunicat de premsa enviat pel Comitè Organitzador Tarragona 2017, en el qual es reafirmen en el compromís de fer els Jocs, però ja no parlen de l'any.

El Comitè Organitzador TGN 2017 ja dóna arguments davant un probable canvi de data dels Jocs. Dóna a entendre que ara mateix té la caixa buida, i que "no disposa d'absolutes garanties de comptar amb el finançament necessari per cobrir el pressupost operatiu dels propers Jocs".

Tant des del Comitè Organitzador com des de l'Ajuntament de Tarragona han evitat fer declaracions i s'han limitat al comunicat enviat i signat per l'alcalde Ballesteros.

El comunicat del Comitè Organitzador Tarragona 2017

"El fet de no disposar a dia d’avui de les absolutes garanties de comptar amb el finançament necessari per cobrir el pressupost operatiu dels propers Jocs Mediterranis, i davant la necessitat d’informar al Comitè Executiu dels Jocs Mediterranis en els terminis previstos sobre els avenços en l’organització dels propers Jocs, manifestem que:

- Reafirmem que la ciutat de Tarragona i el Comitè Olímpic Espanyol compliran amb el compromís adquirit d’organitzar a Tarragona els Jocs Mediterranis.

- Juntament amb el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis buscarem la millor solució en funció de l’escenari actual

- Qualsevol decisió en relació a la celebració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 es prendrà de comú acord amb les institucions públiques que integren el Comitè Organitzador, i s’informarà oportunament."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar