loader
menu

CIUTAT

La flama del 2017 s'apaga

El Circ Ciutat divendres, 04 de novembre de 2016

A falta de confirmació oficial, els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 no se celebraran i queden ajornats per l'estiu de 2018. Només una setmana després que l'alcalde Ballesteros assegurés que es farien "seguríssim" i que l'angoixa l'havia tingut quinze dies enrere.

Foto: circdetarragona.com

La raó de la cancel·lació dels Jocs del 2017 és la de sempre, la falta de garanties financeres per tirar endavant l'esdeveniment sense una part essencial del pressupost. La manca de patrocini privat combinada amb les recances del Govern espanyol d'implicar-s'hi més enllà de les declaracions formals, han provocat que el Comitè internacional dels Jocs Mediterranis, reunit a Oran (Algèria) haci decidit frenar en sec i deixar l'Ajuntament de Tarragona en un escenari incòmode de gestionar.

La decisió, però, no s'ha comunicat oficialment i per això la delegació tarragonina a Algèria, formada per l'alcalde Ballesteros i el Coordinador del Jocs, Javi Villamayor, manté la política del silenci, tot i que portes en fora, a Tarragona tothom ja en va ple i algunes fonts properes al Comitè no han desmentit la notícia. Només el comunicat d'ahir en què TGN ja s'obria a que els Jocs s'ajornessin.

Seguirà ampliació


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar