loader
menu

CIUTAT

Tarragona 2018 ja té dates

El Circ Ciutat dissabte, 05 de novembre de 2016

Els Jocs Mediterranis Tarragona 2018 ja tenen dates i sembla que definitives. Del 22 de juny a l'1 de juliol. Sense que s'hagin enterrat encara els del 2017 de manera oficial, les dates del 2018 ja han transcendit, i de boca del mateix president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, Ommar Addadi.

Una imatge virtual del futur estadi d'atletisme de Campclar. Foto: Ajuntament de TGN

Ballesteros, al mig de la imatge. Foto: circdetarragona.com

Això és el que ha publicat el digital huffpostmaghreb.com, citant fonts de l'Agència Algeriana de Premsa (APS) després de la reunió del CIJM a Oran dels passat 3 i 4 de novembre. La decisió d'ajornar els Jocs fins el 2018 es va prendre en el segon dia de reunió després que el Comitè Organitzador Tarragona 2017 fes la sol·licitud d'ajornament el dia anterior. La presa de decisió final, segons el digital, es va fer a porta tancada amb els membres del CIJM, el president del COE i l'alcalde Ballesteros.

Els arguments per ajornar la cita del 2017 que van escoltar els membres tenia una rerefons polític. Es devia a la demora en la formació d'un govern a l'Estat espanyol, després de gairebé 10 mesos d'estancament i el seu impacte financer en tota l'estructura dels Jocs del 2017.

Des del Comitè Organitzador Tarragona 2017, el silenci. No hi hauria reaccions de l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ni de ningú fins dilluns. Enmig del desgavell i el caos comunicatiu, el batlle tarragoní sí ha volgut atendre els micròfons de TV3. L'han enxampat a la sortida d'un congrès del PSC i lluny d'haver viscut les pitjors hores com a alcalde, havent-se hagut d'empassar l'ajornament dels Jocs, la seva reacció ha estat de calma i d'una serenor absoluta. "S'està parlant de tot plegat, però no de suspendre els Jocs".

Sense referir-se de manera explícita al trasllat al 2018, l'alcalde de TGN ha apuntat que "és una qüestió de recursos, per evitar fer uns jocs mediocres o uns jocs a correcuita". Ballesteros ha afegit que "hi ha calendaris que cal modificar".

L'elecció d'aquestes dates i no unes altres tenen a veure amb el programa olímpic internacional de 2018, en què es disputarà el Mundial de Futbol a Rússia.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar