loader
menu

CIUTAT

Ballesteros consultarà a tots els 'partners' del 2017 abans de fer el pas cap al 2018

El Circ Ciutat dissabte, 05 de novembre de 2016

Que els Jocs Mediterranis de Tarragona s'ajornin al 2018 tampoc està clar del tot. Tot i que des del Comitè Internacional dels Jocs ja s'hagi anunciat oficialment el trasllat a l'any 2018, i amb dates incloses, des del Comitè Organitzador Tarragona 2017 continua la política del silenci, tot i que, com en tota regla sempre hi ha l'excepció.

Ballesteros, promocionant els Jocs del 2017 durant el trofeu de tennis Comte de Godó. Foto: Tarragona 2017

Mentre l'Ajuntament de Tarragona continuava assegurant que l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, no donaria explicacions a la premsa sobre l'ajornament o no dels Jocs, TV3 l'ha enxampat en un congrès del PSC i l'alcalde l'ha atès amablement. "No vull fer uns jocs mediocres, ni uns jocs a correcuita", ha explicat l'alcalde en un to serè i gens amoïnat.

Fonts del Comitè Organitzador TGN 2017 han explicat que no poden donar cap explicació oficial fins que es reuneixen amb els espònsors i amb les altres institucions i les seus dels Jocs. Encara que el CIJM ja ha fet públiques les dates dels Jocs del 2018, des de TGN 2017 es neguen a donar cap detall i ni tan sols si el 2018 hi haurà Jocs. Insisteixen que primer són els que han posat diners al projecte. "Ens devem als ciutadans, però primer abans hem d'informar als nostres espònsors i a les institucions que ens donen suport. Quin sentit tindria ajornar els Jocs si ells no donen suport?".

Des del Comitè Organitzador del 2017 encaixen les crítiques a la mala gestió a l'hora de comunicar tot el que està passant al voltant dels Jocs, però s'emparen en el protocol i en el respecte als seus 'partners'. Ells han de ser els primers. "Hem de seguir el protocol, més enllà del desgast que ens generi".

Per això, la primera confirmació oficial i pública per part de l'alcalde i de tot el seguici del 2017 hauria de ser dilluns, un cop s'hagi parlat amb espònsors, institucions i també en junta de portaveus, prevista dilluns a les 8 del matí. Des del Comitè Organitzador també han explicat que el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, vindrà a Tarragona.

I dijous, una expedició tarragonina encapçalada per Ballesteros, amb Javier Villamayor i Alejandro Fernández viatjarà fa Madrid per reunir-se amb el nou Ministre d'Esport, Méndez de Vigo, per tal de reemprendre converses per aconseguir els 9 milions d'euros perquè TGN pugui ser seu d'uns Jocs Mediterranis.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar