loader
menu

CIUTAT

El Govern de l'estat aplaudeix l'ajornament dels Jocs del 2018, però encara no es treu la cartera

El Circ Ciutat dilluns, 07 de novembre de 2016

El president del Comitè Olímpic Espanyol ha aguantat estoicament al costat de Ballesteros els prop de noranta minuts que ha durat la compareixença per anunciar que Tarragona 2017 és a partir d'ara 2018. "Ratifico punt a punt, i coma a coma tot el que ha dit l'alcalde Ballesteros", ha explicat Alejandro Blanco, qui ha seguit la línea del discurs de l'alcalde per justificar el canvi sobtat de dates.

Foto: circdetarragona.com

Blanco, qui va obrir la caixa dels trons dijous passat a Madrid, ha indicat que abans d'aquell acte "tres persones ja m'havien dit que els Jocs del 2017 se suspenien". Amb això, ha negat haver rebentat el que el CIJM va acabar decidint finalment, l'ajornament dels Jocs al 2018, la notificació oficial del qual va arribar a Tarragona el passat diumenge al matí, com ha explicat l'alcalde.

El màxim representant del COE ha aprofitat l'acte per transmetre "suport total" als Jocs 2018 en nom del nou Ministre d'Esport, Íñigo Méndez de Vigo, a qui la delegació tarragonina visitarà aquesta setmana.

També ha defensat la gestió de Ballesteros: "El responsable no és l'alcalde" i ha posat en dubte que es dubti del govern estatal: "Encara que no estiguin els diners, ningú pot qüestionar l'interès del govern en els Jocs. Si alguna cosa té el nostre país és credibilitat".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar