loader
menu

CIUTAT

Compte enrere per a l'arribada d'IKEA

El Circ Ciutat dimecres, 09 de novembre de 2016

L'Ajuntament de Tarragona farà divendres el darrer pas que aplanarà l'arribada i la implantació d'IKEA a la ciutat. El ple de TGN donarà el vistiplau a l'aprovació definitiva dels projectes d’urbanització i reparcel·lació del Pla Parcial 10 on s’implantarà la multinacional sueca i s'habilitarà l'accès a l’Anella Mediterrània.

Foto: cedida

“A partir de l’aprovació definitiva ja es podran fer els tràmits per licitar l’adjudicació de les obres d’urbanització en aquesta zona de Campclar, a tocar a la T-11, que tenen un pressupost de 15 milions d’euros més IVA i fer realitat tot el projecte”, ha explicat el conseller de Territori de l’Ajuntament de Tarragona, Josep M. Milà, qui ha valorat positivament que el projecte tiri endavant.

Quan les obres d’urbanització estiguin adjudicades i comencin," també s’iniciarà l’edificació del centre comercial d’IKEA, perquè la construcció de la botiga de mobles de la multinacional sueca s’ha de fer simultàniament a les obres de la urbanització”, ha recordat Milà. El darrer termini perquè IKEA obrís a TGN apuntava que ho podria fer a principis de 2017.

El projecte d'urbanització també preveu la construcció d'habitatges de protecció social al nord i sud del pla parcial 10 de Campclar perquè urbanísticament estigui ben lligat.

Més de 300.000 m2

El Pla Parcial té una superfície de 302.784 m2, dels quals 68.000 es destinaran a usos comercials i 30.829 a residencial. La resta de la superfície de l'àmbit està destinada a equipaments, espais verds i sistema viari.

Recentment, la Generalitat va concedir la llicència comercial a IKEA i ara, aquesta empresa, ja pot demanar la llicència d’obres a l’Ajuntament.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar