loader
menu

CIUTAT

TGN rememora la Guerra Civil espanyola en el seu 80è aniversari

El Circ Ciutat dimecres, 09 de novembre de 2016

Tarragona acull fins dissabte el Congrés '80è aniversari de la Guerra Civil espanyola', organitzat pel Centre d'Estudis sobre Conflictes Socials (CECOS) i la Universitat Rovira i Virgili (URV) i amb el suport municipal a través de l'oficina d'Europe Direct Tarragona.

Imatge de l'exposició "Desenterrando el pasado". Foto: Europe Direct TGN

Europe Direct Tarragona col·labora amb el Congrés amb l'exposició “Desenterrando el pasado. Fotografias a pie de fosa”, de Julieta Olaso i Rocío Arnal, que es pot veure a l'Antiga Audiència de Tarragona fins al 26 de novembre, i amb un cinefòrum que es fa al Campus Catalunya de la URV, on es projectaran pel·lícules relacionades amb la Guerra Civil.

El conseller d’Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, ha manifestat que la “UE té programes com l'Europe for Citizens que dediquen espais a la memòria europea per no oblidar mai les guerres que hi han tingut lloc ni les persones que van patir els horrors d'aquests conflictes.”

Consulta AQUÍ el programa del congrés '80è aniversari de la Guerra Civil espanyola'.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar