loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Manipula alarmes de productes en un establiment de les Gavarres

El Circ Ciutat dimecres, 17 d'abril de 2013

El dilluns a les 18:35h, la Guàrdia Urbana va rebre l’avís del vigilant de seguretat d’un establiment del polígon comercial Les Gavarres que tenien un home retingut per una presumpta falta de furt. En arribar al lloc dels fets, el vigilant explica que havien vist per les càmeres de videovigilància com l’individu havia manipulat les alarmes de diversos productes i havia passat per la línia de caixes amb els productes amagats. Els agents van localitzar els productes a les butxaques del retingut amb les alarmes manipulades, tot i que aquest va manifestar no haver-los pagat perquè s’havia oblidat que els portava. Els agents van citar l’home a judici ràpid per una falta de furt.

D'altra banda, aquesta matinada, agents de paisà es trobaven fent tasques de vigilància al barri de Bonavista quan han vist un vehicle conduït de manera temerària. Els agents han sol·licitat la presència d’una patrulla uniformada que ha procedit a aturar el vehicle, identificar el conductor i a realitzar-li la prova d’alcoholèmia que ha donat un resultat de 0,70mg/l, per la qual cosa ha estat citat a judici ràpid i el vehicle immobilitzat.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar