loader
menu

CIUTAT

L'empresa d'Aparcaments de TGN, denunciada per "mobbing"

Sergi Casado Ciutat dimecres, 17 d'abril de 2013

L'empresa municipal d'aparcaments de Tarragona (AMT) ha estat denunciada per assetjament laboral, també conegut com a mobbing. La denúncia ha estat interposada per un treballador en actiu, el qual ja va ser expedientat per la mateixa empresa per haver sustret material del pàrquing Jaume I i vendre'l per 300 euros el gener d'enguany.

Des de llavors, l'esmentat empleat, que ja va tornar els diners, ha estat apartat de les seves responsabilitats inicials, sent obligat a realitzar tasques impròpies de la seva categoria, motiu pel qual s'hauria decidit a denunciar Aparcaments Municipals de Tarragona. La data del judici ja està fixada: el 26 d'abril, als jutjats de Tarragona. El jutge ha citat a declarar diferents testimonis, entre els quals els delegats sindicals de l'empresa, així com treballadors i fins i tot ex antics treballadors d'Aparcaments perquè donin la seva versió dels fets, i el magistrat decideixi si es tracta d'assetjament laboral, o no.

Des del consistori s'ha evitat fer declaració al respecte, i la presidenta del consell d'administració, Begoña Floría, només ha explicat que "es tracta d'un conflicte laboral personal", i que estan a l'espera que el jutge resolgui el cas.

Al gener, l'AMT ja va fer fora dos treballadors: un per haver sustret 18.000 euros recaptats per l'empresa (a raó de 600 euros mensuals durant dos anys) i un altre per haver utilitzat una furgoneta de l'empresa per a finalitats privades.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar