loader
menu

CIUTAT

Una manada de porcs vietnamites, de passeig per l'Oliva

El Circ Ciutat divendres, 11 de novembre de 2016

L'entorn de la Muntanya de l'Oliva ha estat escenari del passeig d'una família de porcs vietnamites. La manada, formada per almenys 7 o 8 animals, ha transitat de manera pacífica pel Camí de l'Oliva al voltant de les quatre de la tarda.

Foto: circdetarragona.com

Els veïns d'algunes de les cases han alertat de la presència de la manada, als quals, inicialment se'ls ha confòs amb porcs senglars, ja que són d'aspecte molt semblant, tot i que després un veí de la zona ha confirmat al Circ que es tracta d'una espècie anomenada porc vietnamita.

El Circ ha pogut captar el moment en què la manada es trobava en un camí en direcció a la seu de l'empresa d'Aigües i un dels múltiples accessos al barri de Sant Pere i Sant Pau. Els animals, però, s'han aturat, en espera del mascle o femella adult que els acompanyava, que venia per darrere i que ha obligar a fer mitja volta a un ciclista agosarat que circulava en direcció a les fonts de l'Oliva . A un primer cop d'ull, la manada ha tirat cap al bosc.

Tot i que en aquesta ocasió han estat porcs vietnamites, alguns veïns de la zona han assegurat al Circ que també han vist petjades de porcs senglars a prop de les seves propietats.

El Circ ha penjat el vídeo a les xarxes i al twitter ha fet menció a l'Ajuntament de TGN, des d'on han assegurat que passaran l'avís a l'àrea de Medi Ambient.

Consulta el vídeo on apareixen els porcs vietnamites a la pàgina de facebook del Circ.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar