loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Tarragona s'apropa a l'univers del còmic

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 14 de novembre de 2016

Del 21 al 27 de novembre, Tarragona s'apropa al món del còmic. La 9ena edició de la Setmana del Còmic proposa tot tipus d’activitats a l’entorn d’aquesta disciplina artística i de la mà del col·lectiu Delirópolis i l'àrea de Cultura de l'Ajuntament.

Font: Ajuntament de TGN

Font: Ajuntament de TGN

L'edició d'enguany compta amb una quinzena d’actes, principalment a l’Antiga Audiència. D’entre els més destacats, la projecció del Batman: Mask of the Phantasm de 1993 i una conferència a l’entorn d’aquest superheroi de la mà d’Emili Samper. Durant el certamen també es parlarà de superherois amb el fenomen de Marvel; i podrem participar de la festa de la caricatura o la participació al mercat d’art el diumenge 27 de novembre.

En paral·lel, hi haurà tres exposicions molt destacades com són El cinema de Passolini vist per 5 dibuixants i Amaníaco Ediciones, les dues a l’Antiga Audiència i finalment Edicions de còmics Marvel per David Badia al Bar Stone.

Sota el títol Jornades d’estudi de l’art seqüencial, s’ofereix la possibilitat a tothom qui ho vulgui, experts en la matèria i públic novell, a visitar i veure les activitats programades que van des d’exposicions, xerrades amb experts del món del còmic i projeccions de cinema, de pel·lícules que són adaptacions de obres d’aquest gènere artístic tan destacat.

Consulta la programació en el document adjunt.


Documents

Programa 9ena Setmana del Còmic TGN 2016


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar