loader
menu

CIUTAT

Tarragona exhibeix la seva vessant 'smart'

El Circ Ciutat dilluns, 14 de novembre de 2016

La creguin smart o no els seus ciutadans, Tarragona estarà present en la cita internacional més important del món de ciutats intel·ligents, l’Smart City Expo World Congress, que se celebra del 15 al 17 de novembre a Fira de Barcelona.

Una imatge del seminari 'Marca de Ciutat' celebrat a TGN l'octubre passat. Foto: Ajuntament de TGN

L’eix vertebrador de l’espai tarragoní serà la química, i en concret, en la influència que té per millorar la qualitat de vida de les persones. El tema d’enguany del congrés és “cities for citizens”, i per part de la Fundació l’eslògan serà “Tarragona is Smart Chemistry for citizens”.

La fundació Tarragona Smart Mediterranean City hi serà present de la mà dels seus patrons -Repsol, Sorea, Port de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili- i la col·laboració de l’Associació Empresarial Química de Tarragona.

A l’estand tarragoní una vintena d’empreses hi presentaran i divulgaran els seus projectes, sempre relacionats amb la perspectiva smart i amb el territori. La conferència inaugural la pronunciarà Santiago Castellà (director de la càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de la URV).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar