loader
menu

CIUTAT

El salt dels dos adolescents des del pont del Francolí apunta a temptativa de suïcidi

El Circ Ciutat dilluns, 14 de novembre de 2016

Continua el misteri al voltant de l'incident ocorregut el diumenge al vespre després que dos adolescents es van llençar plegats des d'un dels ponts del riu Francolí al seu pas per Tarragona. La parella continua hospitalitzada, a la planta d'intermitjos, sense que se sapiguin les veritables causes que expliquin perquè es van decidir a la llera del riu, actualment seca, des d'una alçada d'uns 10 metres.

Foto: leds_c4.com

Fonts dels Mossos d'Esquadra han explicat al Circ que la primera hipòtesi apuntaria cap a una temptativa de suïcidi, malgrat que la policia encara no ha pogut prendre declaració a cap dels dos joves, convalescents de les seves lesions.

Segons ha pogut saber El Circ durant la tarda de dilluns els ha visitat una psiquiatra, el dictamen de la qual hauria d'ajudar a esbrinar les raons que van empènyer a aquesta parella adolescent a llençar-se des d'un pont.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar