loader
menu

CIUTAT

Intervenen marxandatge fals de la Premier League per valor de 150.000 euros en un nau del polígon de Riuclar

El Circ Ciutat dimecres, 16 de novembre de 2016

Agents del Servei Fiscal i de Fronteres de la Guàrdia Civil del Vendrell han intervingut en una nau industrial del polígon Riuclar de Tarragona més de 15.000 articles falsos d'equips de la lliga anglesa de futbol, la Premier League, valorats en més de 150.000 euros. Els articles intervinguts són del Chelsea, de l'Arsenal i del Liverpool.

Foto: Guàrdia Civil de Tarragona

La majoria d'aquests articles es trobaven ocults en un magatzem annex a la nau industrial i que previsiblement es posarien a la venda en els propers dies. Dins dels operatius que estableix la Guàrdia Civil relacionats amb la vigilància i control del contraban, durant la tarda del dimarts 15 de novembre es va realitzar inspecció en una nau industrial del polígon Riuclar de Tarragona, dedicada al comerç majorista, detectant en les prestatgeries de venda al públic algunes peces esportives falsificades, peces que infonien sospites sobre la seva autenticitat.

Davant el fet que es pogués estar comercialitzant amb efectes falsificats, se li va requerir al titular del comerç perquè acredités la procedència legal de la mercaderia, ja que els productes exposats no disposaven de la mínima informació relacionada amb la marca registrada del producte, ni factura d'adquisició ni autorització de la marca per a la seva venda.

Inspeccionat divers material, es va comprovar que eren falsificacions dels originals, emprant noms i estampats de la marca original sense el consentiment del titular dels drets. Per aquest motiu es va procedir a la intervenció de 15.951 articles imitació dels originals amb un valor de mercat de 150.000 euros i al titular de l'establiment se li va prendre declaració en qualitat de investigat per un suposat delicte contra la propietat industrial.

El material intervingut serà posat a disposició del Jutjat en Funcions de Guàrdia dels de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar