loader
menu

El Partit Demòcrata renova el seu comitè local a TGN i confia el seu futur a Albert Puñet

El Circ dissabte, 19 de novembre de 2016

El Partit Demòcrata ha renovat el seu òrgan de direcció a Tarragona. Amb el 91% de vots afirmatius, Albert Puñet i els tretze membres de la seva candidatura formaran la nova executiva local del Partit Demòcrata a la ciutat, i alhora agafen el relleu del comitè anterior, encapçalat per Jordi Sendra. Puñet de 32 anys, empleat de banca i associat des del 2007, serà ara el nou president local de l'antiga Convergència a Tarragona.

Foto: Partit Demòcrata

Albert Puñet, durant un moment de la seva intervenció. Foto: Partit Demòcrata

Puñet ha destacat que no només s'ha escollit una nova executiva sinó que avui "s'ha dit sí al partit que volem, sí a un nou futur per a la nostra ciutat i sí a la il·lusió". El nou president ha encoratjat els presents a "fer-nos més grans i més forts".

Puñet ha tingut paraules d'agraïment per al president sortint, Jordi Sendra, de qui ha destacat la seva voluntat i determinació durant aquests anys de conteses electorals contínues, i ha remarcat que ara "estem en un punt molt encoratjador en què és importantíssima la suma d'esforços i voluntats per tornar a Tarragona l'espai perdut."

El nou president ha destacat que l'acció que ara es farà des del nou equip local estarà també centrada en "recuperar la presència als barris i col·laborar amb les entitats socials de la ciutat", així com en la creació d'un reglament intern de funcionament, en el qual destacarà "cap membre d'aquesta nova executiva optarà a cap de llista a les properes municipals", i que "seran els associats a través d'eleccions primàries, els qui decidiran el futur representant del partit a les eleccions municipals a Tarragona".

Per la seva part, el president de la Vegueria de Tarragona, Josep Ma. Cruset, ha destacat la força cohesionadora del nou equip, imprescindible per a " desenvolupar musculatura, per encoratjar als que ja hi som ara i acollir als que vindran” així com per defensar “aquest gran repte de tornar a la ciutat l'empenta, la solvència i el lideratge que ha perdut en els darrers nou anys de governs socialistes".

En la mateixa línia, David Bonvehí ha destacat que a dia d' avui els associats del Partit Demòcrata ja eren 12.001, el que demostra la feina feta i la il·lusió de continuar creixent. "Tarragona té un pes molt important al territori i tenim un objectiu que s'ha de plasmar en aquest desenvolupament territorial", ha afegit Bonvehí qui ha destacat que "hem de construir entre tots un país que s'emmiralli en els millors països europeus".

La nova executiva:

President: Albert Puñet Blanco

Membres de la Direcció Executiva:

Quim Amorós Le-Roux

Maria Teresa Duch Pijuan

Eva Feijóo Rodríguez

Joan Jesús González Marcos

Cristina Guzmán Roset

Maria Rosa Llurba Caparó

Irene Mallol Bosch

Didac Nadal Abad

Eulali Jordi Pelàez Liria

Josep Ramon Tules Armela

Oriol Vázquez Tarrida

Ramon Vilaltella Bosch


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar