loader
menu

CIUTAT

Tarragona amplia a cinc dies setmanals la recollida d'andròmines i voluminosos

El Circ Ciutat dilluns, 21 de novembre de 2016

Amb l'objectiu de facilitar el reciclatge a la ciutadania, l'Ajuntament de Tarragona ampliarà a cinc dies a la setmana el servei de recollida de voluminosos i andròmines. A partir del dia 1 de desembre s’incrementa el servei en dos dies més i, d’aquesta manera, es disposarà de més opcions per desfer-se de mobiliari, electrodomèstics o qualsevol deixalla gran.

Foto: @Joan_Ru_Ca

El servei, gratuït, es realitzarà dilluns, dimarts, dimecres, divendres i dissabte per tal que els tarragonins disposin de més temps i puguin deixar qualsevol mena d'element voluminós al costat del contenidor més pròxim.

Per a fer ús del servei cal trucar al Telèfon Verd (977 29 62 22) per acordar hora i dia on es dipositaran els residus al contenidor més proper de casa seva de les 20 a les 22 hores.

El consistori tarragoní ha informat que el Telèfon Verd es un servei directe d’atenció on es poden fer arribar queixes, suggeriments, consultes o altres qüestions d’interès relacionades amb la neteja viària, recollida selectiva, neteja de platges, terrenys bruts de titularitat municipal, plagues (mosquits i d'altres insectes), parcs i jardins, i desperfectes a la via pública de la ciutat, durant les 24 h del dia, tots els dies de l’any.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar