loader
menu

CIUTAT

Repsol premia la seguretat durant la parada de combustibles 2016

El Circ Ciutat dilluns, 21 de novembre de 2016

Repsol ha celebrat la segona Reunió General de Coordinació d'Activitats Empresarials d'aquest any 2016. Aquest acte ha tingut com a objectiu informar del seguiment i els èxits assolits en Seguretat i Medi Ambient durant aquest exercici i les grans línies estratègiques de la companyia en aquestes matèries.

Foto: Repsol

A la reunió, s'ha lliurat el premi a l'empresa Grupo Navec per un major acompliment en Seguretat i Medi Ambient durant la parada de combustibles 2016. S'ha valorat la implicació, la proactivitat i el compromís d'aquesta companyia en la realització de les activitats preventives. A més, s'ha expressat el reconeixement a la tasca individual als deu tècnics de l'equip de Coordinació de Seguretat que més han destacat per la seva tasca en Seguretat i Medi Ambient durant la realització d'aquesta.

Durant la jornada, s'ha realitzat una presentació sobre la importància del "factor humà" en la millora de la cultura de Seguretat, com a continuació del pla iniciat fa alguns anys per Repsol.

L'acte ha tingut lloc a l'Auditori de la Pobla de Mafumet i hi han assistit més de 180 persones d'un centenar d'empreses col·laboradores de Repsol. A la trobada, també hi han pres part els Gerents de les Mútues, dels Serveis de Vigilància de la Salut d'SPA (Serveis de Prevenció Aliens) i els Gerents, els Caps d'Obra i els Tècnics de Prevenció de les empreses que treballen al Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

Al final de l'acte, Repsol ha agraït el treball i l'esforç de superació tant del guanyador com de totes les persones i empreses que treballen al Complex Industrial i que contribueixen a millorar l'àmbit de la seguretat en el dia a dia de l'empresa.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar