loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Repsol premia la seguretat durant la parada de combustibles 2016

El Circ Ciutat > Medi Ambient dilluns, 21 de novembre de 2016

Repsol ha celebrat la segona Reunió General de Coordinació d'Activitats Empresarials d'aquest any 2016. Aquest acte ha tingut com a objectiu informar del seguiment i els èxits assolits en Seguretat i Medi Ambient durant aquest exercici i les grans línies estratègiques de la companyia en aquestes matèries.

Foto: Repsol

A la reunió, s'ha lliurat el premi a l'empresa Grupo Navec per un major acompliment en Seguretat i Medi Ambient durant la parada de combustibles 2016. S'ha valorat la implicació, la proactivitat i el compromís d'aquesta companyia en la realització de les activitats preventives. A més, s'ha expressat el reconeixement a la tasca individual als deu tècnics de l'equip de Coordinació de Seguretat que més han destacat per la seva tasca en Seguretat i Medi Ambient durant la realització d'aquesta.

Durant la jornada, s'ha realitzat una presentació sobre la importància del "factor humà" en la millora de la cultura de Seguretat, com a continuació del pla iniciat fa alguns anys per Repsol.

circdetarragona_AD

L'acte ha tingut lloc a l'Auditori de la Pobla de Mafumet i hi han assistit més de 180 persones d'un centenar d'empreses col·laboradores de Repsol. A la trobada, també hi han pres part els Gerents de les Mútues, dels Serveis de Vigilància de la Salut d'SPA (Serveis de Prevenció Aliens) i els Gerents, els Caps d'Obra i els Tècnics de Prevenció de les empreses que treballen al Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

Al final de l'acte, Repsol ha agraït el treball i l'esforç de superació tant del guanyador com de totes les persones i empreses que treballen al Complex Industrial i que contribueixen a millorar l'àmbit de la seguretat en el dia a dia de l'empresa.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar