loader
menu

Alejandro Fernández guanya galons al Parlament i deixa l'Ajuntament de TGN

El Circ dilluns, 21 de novembre de 2016

El fins ara primer Tinent d'Alcalde de TGN, Alejandro Fernàndez, s'ha convertit en el nou portaveu del PP al Parlament de Catalunya en substitució d’Enric Millo, que és des d’avui el nou Delegat del Govern a Catalunya. Per aquest motiu, passat el ple del dia 28 de novembre, el dirigent popular deixarà enrere les seves responsabilitats com a primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona i el seu escó l'ocuparà Josep Acero, actual president d'Aparcaments Municipals i número 6 del PP a les passades eleccions.

Alejandro Fernández, entre els també regidors del PP José Luis Martín i Mabel Negueruela. Foto: Mauri

Foto: PPC

El president del grup parlamentari del PP català, Xavier Garcia Albiol, ha considerat que, amb aquest nomenament, “es consolida un equip molt potent que seguirà aprofundint en la voluntat de convertir-nos en el partit referent dels que no són independentistes".

Per la seva banda, Alejandro assenyalat que encara “amb orgull la tasca de continuar amb el projecte de convertir el PPC en la casa comuna de tots els que ens sentim catalans i espanyols”. Fernández ha utilitzat les paraules de Thomas Jefferson per afirmar que “el Parlament és ‘el temple de la batalla pacífica de les idees’, un lloc on defensar amb orgull i de manera desacomplexada les nostre idees, el que no és incompatible amb arribar a acords amb d’altres formacions, com he fet al llarg de la meva vida política”.

Així mateix, Fernández ha anunciat que “la tasca de portaveu parlamentari requereix dedicació absoluta, per la qual cosa el proper 29 de novembre deixaré les meves responsabilitats a la l’Ajuntament de Tarragona”. El portaveu del PPC al Parlament ha explicat que ja ha comunicat aquesta decisió a l’alcalde de la ciutat, Josep Félix Ballesteros, amb qui el PPC mantindrà el pacte de Govern amb el regidor José Luis Martin com a substitut d’Alejandro Fernández.

L’equip de govern, format per PSC, PP i Unió, ha enviat un comunicat en el qual felicita el polític tarragoní per la seva nova responsabilitat dins del Parlament i alhora assegura que el pacte de govern es manté.

El comunicat

"Felicitar a Alejandro Fernández per aquesta nova etapa que comença al Parlament de Catalunya

L’Acord de Govern es manté en tots i cadascun dels seus punts i amb els principis que el van fer possible, que era un acord de ciutat i no un acord de persones ni de partits que proporciona estabilitat política, consens i solidesa institucional

La nova tasca de la que es responsabilitzarà a partir d’ara Alejandro Fernández el situa com el tarragoní amb el càrrec de més rellevància i capacitat d’influència al Parlament de Catalunya."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar