loader
menu

Ballesteros recomposa el cartipàs municipal

El Circ dimecres, 23 de novembre de 2016

L’equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona ha anunciat els canvis que hi haurà en el cartipàs a causa de la marxa d'Alejandro Fernández per convertir-se en el nou portaveu del PP al Parlament. El 28 de novembre serà quan l'encara Primer Tinent d'Alcalde de TGN renunciï a la seva acta de regidor.

El José Luis Martín, nou home fort del PP a l'Ajuntament de TGN. Josep Acero ocuparà l'escó d'Alejandro i assumirà Mobilitat.

L'escó d'Alejandro l'ocuparà Josep Acero, número 6 a les passades municipals, i actual president de l'empresa Aparcaments Municipals (AMT). Acero, que tornarà al consistori tarragoní però ara com a regidor de govern, assumirà les competències de Mobilitat, Accessibilitat i Protecció Civil. Mentre no s'incorpori, aquestes responsabilitats recauran en l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros.

El regidor del PP José Luis Martín, el nou home fort del PP a l'Ajuntament de TGN. Foto: circdetarragona.com

La primera Tinença d'Alcaldia recaurà en José Luis Martín (actualment era el 5è), qui conservarà les àrees d’Espais Públics i Contractació i, a més, serà vocal de Sirusa, càrrec que fins ara ocupa Alejandro Fernàndez.

Les competències de Marca de ciutat, sota la tutel·la fins ara d'Alejandro, passen a recaure en la seva companya de partit i regidora de Turisme, Ciutats Patrimoni i Cases Regionals, Inma Rodríguez.

La marxa de Fernández al Parlament també donarà més feina als regidors del PSC. D'una banda, la portaveu, Begoña Floría, assumeix la gestió del Pla Estratègic 2022 i Estratègies de Ciutat. De l'altra, el regidor d'Ocupació, Francesc Roca, també passarà a ser el responsable de portar a bon terme el projecte del Banc d'Espanya.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar