loader
menu

CIUTAT

La borsa de voluntaris dels Jocs ha guanyat 50 nous membres des que es va anunciar l'ajornament al 2018

El Circ Ciutat dijous, 24 de novembre de 2016

L'ajornament dels Jocs Mediterranis al 2018 no ha afectat a la borsa de voluntaris, que no només no ha baixat, sinó que fins i tot ha augmentat. Actualment la borsa de voluntariat dels Jocs compta amb 6.061 voluntaris inscrits, una cinquantena dels quals s'han donat d'alta aquest mateix mes de novembre.

De baixes, en canvi, tan sols n'hi ha hagut tres.

Segons dades facilitades pel Comitè Organitzador, des del passat 2 de novembre de 2016 (dos dies abans de l’anunci oficial de la cancel·lació dels Jocs el 2017 fins avui,) la borsa ha enregistrat 50 noves altes i només s'han produït 3 baixes, cap de les quals ha tingut l’ajornament a 2018 com a motiu directe, segons el Comitè Organitzador.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Tot i el trasbals que ha suposat la cancel·lació dels Jocs Mediterranis del 2017, la maquinària per aconseguir més voluntaris per la cita de 2018 no s'ha aturat. En les darreres setmanes, s’ha col·laborat en 4 accions diferents on han participat 83 voluntaris i també s'han fet 5 formacions en les quals han participat més de 110 voluntaris. D'aquestes cinc, dues han estat formacions bàsiques i tres complementàries. Les matèries que s'hi van tractar estaven relacionades amb l'atenció al públic i resolució de conflictes, equips de primera intervenció i extinció d’incendis, així com introducció als primers auxilis.

El Comitè Organitzador ha explicat que des de l’abril de 2013, data d’obertura de la borsa de voluntariat, l’organització dels Jocs ha impulsat 183 formacions (xerrades informatives, formacions bàsiques i formacions complementàries) i s’ha col·laborat en 240 accions a tot el territori on han participat voluntaris dels Jocs Mediterranis.

Tot i el trasllat al 2018, la captació de voluntaris no s’atura i , segons el Comitè Organitzador dels Jocs, "la resposta de la ciutadania segueix sent excepcional". En els propers dies, les dues grans accions de voluntariat se centraran en els Special Olympics de Reus i en la Mitja Marató Ciutat de Tarragona. Per als dos esdeveniments hi participaran uns 160 voluntaris.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar