loader
menu

CIUTAT

TGN regularà els usos i les normes dels camps de futbol municipals

El Circ Ciutat divendres, 25 de novembre de 2016

L'Ajuntament de Tarragona vol regular els usos dels camps de futbol municipals. Segons ha explicat la regidora d'Esports, Maribel Negueruela, des del consistori fa temps que es treballa en la confecció d'una nova ordenança reguladora d'aquests recintes.

Una imatge del camp de futbol municipal de la Floresta. Foto: futbolbasecatala.cat

L'objectiu és optimitzar-ne l'ús "per tal que tota la ciutadania en pugui gaudir en igualtat de drets i obligacions". La nova normativa també ha d'evitar i regular les possibles incidències.

El consistori tarragoní, en resposta a les diferents informacions sorgides en les darreres setmanes referides a aquesta problemàtica, ha manifestat que està enllestint el darrer esborrany de l'ordenança i que "abans d'acabar l'any s'espera convocar la comissió de seguiment formada per tècnics i polítics, pas previ per a l'aprovació definitiva al plenari".

Negueruela ha lamentat l'episodi patit pel FC Tàrraco, ocorregut mentre el camp de futbol estava obert. Ha recordat que "tots els camps disposen d'alarma d'intrusisme per evitar els actes vandàlics, però en aquest cas els fets van tenir lloc en horari d'obertura de la instal·lació".

L'Ajuntament de Tarragona gestiona vuit camps de futbol a la ciutat, pels quals, segons xifres del consistori, hi passen diàriament més de 600 esportistes, xifra que s'incrementa el cap de setmana amb la visita de jugadors de clubs d'arreu de la demarcació i del País.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar