loader
menu

CIUTAT

TGN també diu NO a la violència masclista

El Circ Ciutat divendres, 25 de novembre de 2016

Tarragona també s'ha sumat als actes institucionals amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència masclista. A les portes de l'Ajuntament s'ha procedit a la lectura del manifest, que en aquesta ocasió ha anat a càrrec d'agents de les unitats d’atenció a la víctima de la Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra.

Fotos: Mauri

Fotos: Mauri

A l'acte hi han assistit regidors de tots els partits amb representació al consistori. A continuació, alumnes del cicle d’integració social de l’Institut Vidal i Barraquer han realitzat una ofrena de roses per cadascuna de les 40 víctimes de violència masclista d’aquest any a l'Estat. Els actes del migdia han finalitzat amb un “Mannequin Challenge” dels alumnes de l’Institut representant diferents situacions de micromasclismes.

Polèmica amb els lectors del manifest

L'honor que ha recaigut en la Urbana i en els Mossos, de poder llegir el manifest, no ha agradat el col·lectiu Cau de Llunes, enfrontats amb la policia local tarragonina als jutjats pel 'cas Bershka'. En un comunicat lamenta que els cossos policials hagin estat els escollits per fer la lectura i indica que "la lluita contra la violència masclista no consisteix només, a participar d'aquests actes polítics i institucionals, i que el seu deure és donar resposta als problemes quan les dones els demanen suport"

També manifesten que "és urgent i imprescindible que els cossos policials tinguin formació actualitzada i adequada envers la violència estructural que patim les dones".

Des del col·lectiu insisteixen que "com a assemblea feminista i revolucionària de la ciutat de Tarragona seguirem denunciant, les vegades que faci falta, aquesta violencia masclista, exigint l'eradicació d'aquesta que és exercida des de tots els àmbits de la nostra vida, inclòs l'institucional."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar